​La setena edició del Terrassa Street Art arriba amb novetats

Amb actuacions fins al 28 de maig, el programa presenta moltes novetats entorn dels tallers culturals

La setena edició del Terrassa  Street Art presenta varies novetats en relació amb el programa
La setena edició del Terrassa Street Art presenta varies novetats en relació amb el programa | Cedida
L.T.
14 d'abril del 2022
La setena edició del Terrassa Street Art torna a la ciutat omplint de tallers de sensibilització artística les biblioteques, centre cívics i diferents seus d'entitats socials. A partir del 19 d'abril fins al 28 de maig, petits i grans podran gaudir de la música, la dansa, les arts escèniques i la pintura d'una forma totalment gratuïta.

El projecte combina la formació amb la vivència artística i presenta algunes novetats per aquesta edició. En Joan Martínez Colás conduirà uns tallers d'orquestra que es faran a la Biblioteca Central de Terrassa de manera oberta; per a persones amb coneixements musicals o sense, amb instruments o sense.

D'altra banda, la Cristina Navarrete portarà a terme un taller de dansa urbana, que anirà seguit dels tallers de veu i moviment amb Laia Camps i el de pintura amb Carmen Valverde, el qual es farà amb els treballadors de LaFACT.

El programa culminarà amb la cantata 7 maneres d'estimar el dissabte, 28 de maig, a la plaça Lluís Companys, el qual comptarà amb els professors dels tallers així com l'actor terrassenc Jordi Garreta i la cantant Atenea Carter.

Per aquesta edició, diferents entitats de la ciutat com Prodis, Urban Sketchers Terrassa, el Projecte Música al barri de Ca n'Anglada, l'Associació Cultural de Castilla la Mancha de Terrassa o l'Associació a favor dels Discapacitats l'Oka s'han sumat al projecte d'art comunitari.