​El «Vegan Fest Catalunya» celebrarà la seva tercera edició el 17 i 18 de setembre

L'esdeveniment oferirà més de 70 paradetes en un espai de quatre hectàrees al Parc de Vallparadís

Juanjo León i l'Anna García, fundadors de l'Associació Vegana de Catalunya.
Juanjo León i l'Anna García, fundadors de l'Associació Vegana de Catalunya. | Anna Mira
L.T.
08 d'abril del 2022
La tercera edició del Vegan Fest va ser oficialment presentada el passat 23 de març per l'Associació Vegana de Catalunya amb un programa que inclou moltes novetats. L'esdeveniment se celebrarà els dies 17 i 18 de setembre al Parc de Vallparadís amb més de quatre hectàrees d'espai on s'ubicaran més de 70 expositors.

La fira vegana per excel·lència a Catalunya va néixer el 2020, amb una primera edició online a causa de la pandèmia de la Covid-19. L'any següent va tenir un gran èxit d'assistència amb més de 8.000 visitants que van omplir el centre de la ciutat de Terrassa. Aquest 2022 el festival vegà aspira a repetir l'èxit de la passada edició per consolidar-se com el més gran d'Europa.

La principal novetat és el canvi de nom, ja que el Vegan Fest Terrassa evoluciona a Vegan Fest Catalunya, un festival que gaudirà de paradetes d'alimentació, calçat, roba, cosmètica, artesania i food trucks; també restaurants, santuaris, entitats i ONG amb experiències gastronòmiques en directe. A més a més, la programació inclou activitats infantils, xerrades, taules rodones i tallers sobre alimentació vegetal, sostenibilitat i activisme animal.

D'altra banda, el passat dimecres, 30 de març, Jordi Ballart i la regidora de Comerç, Jennifer Ramírez, es van reunir amb Juanjo León i Ana García, representants de l'Associació Vegana de Catalunya, els quals van presentar-los el cartell de la tercera edició del festival.
 

Cartell de la tercera edició del Vegan Fest Catalunya Foto: Associació Vegana de Catalunya