​Arriba la setena edició de la Fira de l'Oliva a Ca n'Anglada

Després de dos anys de restriccions, aquest any hi haurà un total de 50 parades

Acte de presentació de la setena edició de la Fira de l'Oliva
Acte de presentació de la setena edició de la Fira de l'Oliva | Rafel Casanova
L.T.
27 de març del 2022
La Fira de l'Oliva torna a Ca n'Anglada per celebrar la seva setena edició el dissabte, 2 d'abril, després d'un 2020 sense celebració i un 2021 amb control d'aforament. En un horari de 10 h a 21 h, hi haurà obertes un total de 50 parades amb productes de km 0.

La roda de premsa de presentació es va celebrar ahir a la Masia de Ca n'Anglada, on va participar l'alcalde, Jordi Ballart, juntament amb la tinenta d'alcalde de Promoció econòmica, Núria Marín, i la regidora de Comerç, Jennifer Ramírez. L'acte també va comptar amb la presència de la secretària de l'Associació de Comerç de Ca n'Anglada – El Tomb, Susana Medina, i el dinamitzador, Adrià González.

L'edició d'enguany compta amb un ampli programa d'activitats, tant pedagògiques com lúdiques, així com l'esperada Ruta de la Tapa, que discorre per diversos establiments de restauració del barri. En aquest sentit, els restauradors rebran un premi a la tapa més valorada pels clients i alhora, el Gremi Empresarial d'Hostaleria de Terrassa atorgarà un guardó professional a la millor tapa.