El Camp Municipal Les Fonts portarà el nom d’Artur Travesa

S'ha volgut agrair i reconèixer la tasca del fundador i president d'honor de la Unió Esportiva Les Fonts, mort el passat 18 de març

Artur Travesa en una imatge d'arxiu
Artur Travesa en una imatge d'arxiu | Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
L.T.
25 de març del 2022
La Junta de Portaveus de Terrassa, amb el suport de tots els grups municipals, ha acordat la nova denominació del camp de futbol de Les Fonts amb el nom Camp Municipal Les Fonts – Artur Travesa. La mesura sorgeix en agraïment i reconeixement al fundador i presidentd'honor de la Unió Esportiva Les Fonts, mort el passat 18 de març.

Artur Travesa Solsona va ser una persona de referència dins el teixit esportiu de Terrassa, especialment a través de la feina desenvolupada al barri de Les Fonts i de la seva vinculació al club de futbol. Va ser-ne el principal impulsor, l'any 1967, un dels artífexs del seu manteniment en els darrers anys i persona clau en la construcció del nou camp municipal.

L'equipament de titularitat municipal va entrar en funcionament el passat mes de setembre de 2021 per convertir-se en un espai esportiu de referència per al Districte 7 i per al conjunt de la ciutat. En aquest camp duen a terme la seva activitat la Unió Esportiva Les Fonts i el Club de Rugbi Carboners de Terrassa.