​S'inicien les obres d'urbanització dels carrers de l'entorn de l'Estadi Olímpic

Amb un pressupost de gairebé 392.000 euros, es preveu una millora de les voreres i un increment dels espais verds

Recreació virtual del projecte a l’avinguda de l’Abat Marcet
Recreació virtual del projecte a l’avinguda de l’Abat Marcet | Aj Terrassa
L.T.
25 de març del 2022
Les obres d'urbanització de l'entorn de l'Estadi Olímpic han començat aquesta setmana en una àrea de dos àmbits. S'actuarà a la vorera nord de l'avinguda de l'Abat Marcet i a la vorera sud del carrer dels Voluntaris. L'Ajuntament de Terrassa ha fixat un pressupost per les operacions de 392.000 euros a l'empresa adjudicatària Hercal, qui preveu una durada de dos mesos de treball perquè estiguin a punt pel Mundial d'Hoquei femení.

En el primer tram, localitzat a l'avinguda de l'Abat Marcet entre el carrer de les Campiones Olímpiques i el carrer dels Jocs Olímpics, es repassarà el paviment de panot existent i es milloraran els escocells que ja hi ha al carrer. Tenint en compte que és una vorera força ampla i que es vol crear una zona d'espais verds més gran, es plantaran més arbres amb paviment permeable.

L'objectiu és convertir la zona en un espai d'oci, és per això que es col·locaran bancs a l'ombra dels arbres existents i també hamaques a la zona de gespa. Pel que fa a la tanca metàl·lica existent, es desplaçarà més al nord, just en el canvi de paviment.

A l'altreàmbit d'actuació previst, a la vorera sud del carrer dels Voluntaris, també entre el carrer de les Campiones Olímpiques i el carrer dels Jocs Olímpics, es modificarà el sòl per tal de crear noves zones verdes, també amb paviment permeable. En aquest sentit, es preveu la plantació d'arbustiva i quatre espècies d'arbres.

D'altra banda, el projecte contempla una intervenció a l'actual aparcament adossat a aquest vial. Es crearan nous límits adaptats a les necessitats actuals i noves places d'estacionament per a persones amb mobilitat reduïda.