successos

L'enxampen quan intenta fugir després de provocar un accident begut i sense carnet

L'home gairebé quadruplicava la taxa d'alcohol permesa i tenia la ITV caducada

per A.M, Terrassa, Catalunya | 24 de març de 2022 a les 15:50 |
Els agents el van interceptar a l'avinguda d'Abat Marcet. | Cedida
Agents de la Policia Municipal de Terrassa van enxampar un vehicle que s'havia donat a la fuga després de provocar un accident a l’avinguda de Josep Tarradellas, a l’alçada del carrer Transversal.

L'altre vehicle implicat va trucar als agents per informar-los que després de l'accident el conductor semblava begut i havia marxat. Poc després, els agents van interceptar el vehicle referit a l’avinguda de l’Abat Marcet, amb la carretera de Rellinars, i va sotmetre al conductor a la prova d’alcoholèmia estimatòria.


En la primera va donar un resultat positiu, amb una taxa de 0,93 mg/l d’aire espirat. Els agents van realitzar les proves evidencials, amb unes taxes de 0,82 mg/l i 0,78 mg/l, instruint diligències per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

A més, en procedir a la comprovació de les dades, la dotació va comprovar que al conductor li constava la pèrdua de vigència del carnet i que el vehicle presentava la ITV caducada, interposant-li les denúncies pertinents per aquests motius.

 

Participació