El regidor de Seguretat, Xavier Fernández Rivero, deixa el càrrec per motius personals

El substituirà Patricia Reche com a membre de la llista electoral de Tot per Terrassa

Xavier F. Rivero.
Xavier F. Rivero. | Adrià Costa
A.M
22 de març del 2022
Actualitzat el 25 de març a les 17:13h
Canvis de carteres al govern de Terrassa. El fins ara regidor de seguretat, Xavier Fernández Rivero, renúncia a l'acta de regidor per motius personals. En el seu lloc entrarà la membre de la llista electoral de Tot per Terrassa, Patricia Reche Martínez. 

Després de gairebé tres anys com a regidor de Seguretat, Via Pública, Protecció Civil i regidor delegat del Govern del Districte V, ha decidit plegar de les seves responsabilitats al govern de l'Ajuntament de Terrassa.

Tal com marca el reglament, la renúncia de Fernández passarà pel ple ordinari d'aquest mes de març i també s'acordarà sol·licitar a la Junta Electoral Central que sigui expedida la credencial acreditativa de la condició d'electe a favor de Patrícia Reche Martínez. 

Un cop nomenada, Reche assumirà les competències delegades de regidora de Via Pública, Protecció Civil i Seguretat, així com la presidència i la condició de regidora delegada del Govern al Districte V. Reche és educadora social, coordinadora de la Fundació Educativa Terrassa a l'esplai Ca n'Anglada i ha estat molts anys vinculada al Consell de Joves de Terrassa.