Cartellera d'Òscar al Cinema Catalunya de Terrassa

Del 25 al 31 de març es projectaran quatre films nominats a millor pel·lícula

Cinema Catalunya de Terrassa.
Cinema Catalunya de Terrassa. | Arxiu
A.M
22 de març del 2022
El pròxim diumenge 27 se celebrarà a Los Angeles la 94a edició de la Gala dels Òscars a Hollywood. Coincidint amb la festa més esperada pels cinèfils, el Cinema Catalunya de Terrassa projectarà diversos llargmetratges nominades a millor pel·lícula. 

Serà des del divendres 25 fins el dijous 31 de març en el que s'ha anomenat The Oscars Week. En concret es podran veure quatre pel·lícules que entre totes sumen 23 nominacions. Els films escollits són The power of the dog, Drive my car, CODA i Nightmare Alley. Seran sessions diàries amb versió original i també doblades. 

  • The Power of the Dog és una pel·lícula de drama psicològic del 2021 escrita i dirigida per Jane Campion. Es basa en la novel·la homònima de Thomas Savage de 1967. La pel·lícula està protagonitzada per Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons i Kodi Smit-McPhee.
  • Drive my car és una pel·lícula dramàtica japonesa de 2021 coescrita i dirigida per Ryūsuke Hamaguchi. Està basada en el conte homònim de Haruki Murakami.
  • CODA és una pel·lícula dramàtica i comming of age escrita i dirigida per Sian Heder, protagonitzada per Emilia Jones, Marlee Matlin, Troy Kotsur, Eugenio Derbez, Ferdia Walsh-Peelo i Daniel Durant. Gran Premi del Jurat, de Direcció i Premi del Públic al Sundance Film Festival. 
  • Nightmare Alley és una pel·lícula de thriller psicològic neo-noir nord-americà del 2021 dirigida per Guillermo del Toro a partir d'un guió de del Toro i Kim Morgan, basada en la novel·la homònima de 1946 de William Lindsay Gresham, sent la segona adaptació cinematogràfica de la novel·la de Gresham, seguint la versió de 1947.