​El Museu de Terrassa organitza diferents tallers infantils i familiars durant la Setmana Santa

Les activitats, destinades a infants d'entre 4 i 12 anys, giren entorn de la cultura popular i les tradicions vinculades amb la Setmana Santa

Els infants aprendran la relació del pollet amb de la Mona de Pasqua
Els infants aprendran la relació del pollet amb de la Mona de Pasqua | Juanma Peláez
L.T.
26 de març del 2022
El Museu de Terrassa reprèn les activitats familiars de Setmana Santa en format presencial amb el programa Al Museu i Santes Pasqües. Enguany s'han programat un total de tres tallers adreçats especialment al públic infantil, d'entre 4 i 12 anys, que es desenvoluparan a la Casa Alegre de Sagrera, tot i que s'han previst algunes sortides puntuals.

En aquesta edició, el centre d'interès del cicle gira entorn de la cultura popular i les tradicions vinculades amb la Setmana Santa, amb un calendari d'activitats concentrat en els dies 11, 12 i 13 d'abril. Tanmateix, per tal d'adaptar les activitats a les necessitats de les famílies, el programa s'ha estructurat en horari de 9 del matí a 14 h.

Així doncs, el dilluns 11 d'abril tindrà lloc el tallerMones i monetes. Una activitat en què els participants podran elaborar la seva pròpia mona mentre coneixen l'origen de la Pasqua. El dimarts 12 d'abril, se celebrarà La Setmana Santa no para Quieta, una activitat on els participants fabricaran un petit planetari per tal d'entendre la relació del calendari amb els astres. En últim lloc, el dimecres 13 d'abril, Un pollet amb Sorpresa serà el taller on els infants aprendran la relació d'aquest animal amb de la Mona de Pasqua.

Les places són limitades i cadascun dels tallers tindrà un preu de 17 euros. D'altra banda, cal fer inscripció prèvia enviant un correu electrònic a museudeterrassa@terrassa.cat especificant nom i cognoms de les persones inscrites així com una adreça de correu i un telèfon de contacte. Per a més informació es pot visitar el següent enllaç.