Canvis a les línies d'autobús L5 i L7 al Pla del Bon Aire i Can Roca

A partir del dilluns 11 d'abri, el carrer d'Arenys de Mar serà de sentit únic

El carrer d'Arenys de Mar serà de sentit únic
El carrer d'Arenys de Mar serà de sentit únic | M.S
A.M
17 de març del 2022
Actualitzat a les 12:45h
Els recorreguts de les línies L5 i L7 d'autobús urbà de Terrassa patiran alguns canvis en el seu pas pels barris del Pla del Bon Aire. Serà a partir de l'11 d'abril i perquè el carrer d'Arenys de Mar passarà a ser de sentit únic. 

L'Ajuntament ja ha informat a les associacions veïnals del Pla el Bonaire i de Can Roca, i de fet convertir el carrer en sentit únic era una demanda per part dels veïns de la zona per tal de millorar la seguretat d'aquest vial. 

Amb el canvi, s’eliminarà el carril bus que actualment hi ha en aquest vial en sentit oest, propiciant la creació de noves places d’aparcament lliure al barri. La nova ordenació es donarà a conèixer mitjançant una nova senyalització viària que s’instal·larà properament.

Pel que fa als canvis dels autobusos, a partir de l'11 d'abril, els vehicles circularan pels carrers de Sabadell i de l’Estatut, així com també la línia interurbana M8D (llançadora Matadepera-Terrassa), que en sentit sud es desviarà per l’avinguda de Béjar.
 
Durant els pròxims dies TMESA col·locarà cartells informatius a les parades d’autobús i l’Ajuntament repartirà octavetes a les llars del Pla del Bonaire i de Can Roca. 
 

Canvis en els autobusos del Pla del Bon Aire i Can Roca. Foto: Aj. Terrassa