​Terrassa tornarà a ser seu de la Mobile Week

La iniciativa, vinculada al Mobile World Congress, se celebrarà els dies 26, 27 i 28 d'abril amb un ampli programa de conferències i activitats

L.T.
16 de març del 2022
Imatge de la presentació de l'anterior edició de la Mobile Week Catalunya
Imatge de la presentació de l'anterior edició de la Mobile Week Catalunya | Cedida
Per segon any consecutiu, la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) ha escollit Terrassa per acollir diferents activitats de la Mobile Week, que se celebrarà els dies 26, 27 i 28 d'abril. El motiu de l'elecció ha sigut que considera la ciutat com un important pol de recerca i innovació, a més d'acollir el segon campus universitari urbà més gran de Catalunya amb prop de 10.000 estudiants.

En aquesta ocasió, l'esdeveniment comptarà amb un conjunt de propostes que inclouran conferències i activitats al voltant de tres grans temàtiques: Drets i responsabilitats digitals; Habilitats professionals digitals i el paper de l'educació; i Construir el futur: Cultura i creativitat, entreteniment i nous mitjans digitals.

La tinenta d'alcalde de Promoció econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín, considera que la ciutat té potencial "no només per atraure talent, sinó també per ser capdavantera a l'hora d'exportar coneixement estretament vinculat al teixit empresarial i educatiu de la ciutat". "Terrassa torna a aparèixer al mapa com a capital de la innovació tecnològica", afegeix la regidora.

El programa d'activitats de la Mobile Week es durà a terme en format híbrid, presencial i virtual, amb propostes destinades a tota mena de públic, des d'infants i fins a persones grans. D'aquesta manera, l'objectiu és apropar la tecnologia a la ciutadania i crear espais de debat i reflexió que ajudin a desenvolupar un esperit crític sobre l'impacte de la tecnologia en la societat.