1 de 10
Salut

Ullastrell tindrà metgessa de família de dilluns a divendres

El consultori local incorporarà visites diàries a partir del 19 d'abril

Consultori local d'Ullastrell. | Cedida
per A.M, Ullastrell, Catalunya | 15 de març de 2022 a les 14:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir del 19 d'abril el consultori local d'Ullastrell tindrà metgessa de família de dilluns a divendres. Després de mesos de serveis reduïts, amb visita de medicina de família tres dies a la setmana, ara n’hi haurà tots els dies d’obertura: dilluns, dimarts i divendres, de 8 a 14 hores; dimecres i dijous, de 15 a 20 hores. 

Així, el Departament de Salut dona resposta a les reivindicacions per part de l'Ajuntament i la ciutadania per millorar l'atenció primària al municipi vallesà, a través del consultori gestionat per MútuaTerrassa. Els canvis arriben amb la baixa incidència de la pandèmia i es pretén anar tornant a la normalitat. 


Es disposarà d'un professional de medicina de família, una infermera i un administratiu. La infermera també porta a terme les visites preventives i de promoció de la salut que es fan en l’edat pediàtrica.

En aquesta nova etapa es mantindrà, com fins ara, l’atenció domiciliària els dimecres per part del professional de medicina de família, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de les persones en situació de dependència i final de la vida, i de les seves famílies.


A partir del 21 d’abril s’iniciarà el grup de lactància materna de forma presencial per part dels professionals d’infermeria. Serà una vegada per setmana, els dijous de les 12.30 a les 13.30 hores.

El consultori local d’Ullastrell va tancar el mes de març de 2020, forçat per la pandèmia, i va reobrir l’octubre de 2020. Mentre va estar tancat, la població va ser atesa a les instal·lacions del CAP Oest de Terrassa, gestionat també per Mútua Terrassa. 

 

Participació