​Presó per intentar segrestar dos infants d'una escola bressol a Terrassa

L'home ja havia causat aldarulls feia pocs dies al barri de Torre-sana

Els agents de Mossos d'Esquadra el van detenir.
Els agents de Mossos d'Esquadra el van detenir. | Cedida
A.M
11 de març del 2022
Actualitzat a les 12:21h
El dimarts 8 de març els Mossos d'Esquadra van detenir un home que volia segrestar dos infants de l'escola bressol municipal Somriures de Terrassa. Segons fonts policials l'home es va adreçar al centre educatiu a la tarda i va intentar accedir-hi. L'home però, no té cap relació familiar amb cap dels menors. 

Una mare el va reconèixer, donat que anteriorment ja havia protagonitzat algun aldarull al barri de la Torre-sana, on es troba l'equipament. En concret, havia pujat a una terrassa i havia començat a llençar mobles al carrer. 

En veure'l, la dona va fer un crit d'alerta i els presents van impedir que entrés al centre educatiu. Molt nerviós, va marxar del lloc i es va intentar refugiar en un bloc de pisos, trencant la porta de vidre.

Diversos veïns el van reduir fins que van arribar agents dels Mossos. L'home va explicar als agents que havia volgut entrar a l'escola per endur-se'n dos menors. Per aquest motiu, el van detenir, acusat dels delictes de retenció il·legal en grau de temptativa, danys i amenaces. 

Dimecres va passar a disposició judicial, i el magistrat va decretar l'ingrés a presó. Un cop identificat, van determinar que l'home i dues persones més havien ocupat una nau industrial en desús al carrer Biscaia, que es va procedir a clausurar.