1 de 10
Esport

​Arriba la quarta edició del programa d'activitat física «Mou-te, tu hi guanyes»

Com a novetat, s'han programat sessions de marxa nòrdica adreçades a dones amb càncer de mama amb l'objectiu de prevenir el limfedema

L'activitat física regular pot prevenir el càncer o contribuir a la millora del pacient en un procés de recuperació | Cedida
per L.T., Terrassa, Catalunya | 8 de març de 2022 a les 15:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Arrenca la quarta edició del programa d'activitat física Mou-te, tu hi guanyes amb l'objectiu de promocionar l'exercici saludable en l'àmbit comunitari, fent especial èmfasi en l'edat adulta i gent gran. S'espera que la iniciativa de l'Ajuntament de Terrassa torni a ser del tot presencial, sempre que la situació sanitària ho permeti.

La programació del Mou-te 2022 aglutina activitats a l'aire lliure, gratuïtes, i adaptades a tots els nivells de preparació des del mes de març fins a desembre. Destaquen algunes com les passejades de marxa nòrdica, el Qigong- Txikung o la gimnàstica als parcs, amb sessions dirigides per especialistes, entre d'altres.


Aquesta edició també compta amb la programació de Cuida't +60, que es va iniciar al mes de gener per tal d'oferir continuïtat en la pràctica d'activitat física a les persones de més de 60 anys. Les sessions es desenvolupen en cinc punts diferents de la ciutat: a les zones municipals esportives de Can Parellada, Can Jofresa, La Maurina i Sant Llorenç, i al Centre Social de Les Arenes, Can Montllor i La Grípia.

La regidora de Salut i Gent Gran, Mónica Polo, manifesta que "la bona acollida d'aquest programa, que es fa palesa amb la programació i ampliació d'aquesta quarta edició, demostra que a Terrassa ens ho prenem en serio, ens preocupa el nostre cos i treballem per mantenir-nos saludables".


Com a novetat d'enguany, s'ofereix l'activitat de Marxa nòrdica i càncer de mama, adreçada a dones especialment per prevenir el limfedema. El programa i els formularis d'inscripció es poden trobar a la pàgina web municipal.

 

Participació