Ullastrell gaudeix d'un nou punt d'atenció policial

El servei dels Mossos està obert cada darrer dimecres de mes en un horari provisional de 18.30 a 19.30

Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra | Cedida
L.T.
01 de març del 2022
Actualitzat a les 17:29h
Ullastrell ja gaudeix d'un nou punt d'atenció policial en mans dels Mossos d'Esquadra amb l'objectiu de facilitar la interposició de denúncies, consultes o altres problemàtiques de forma molt més propera. D'aquesta manera, el veïnat del municipi ja no ha de desplaçar-se fins a la comissaria de la carretera de Matadepera de Terrassa.

L'alcalde, Jaume Puig, expressa que ja "el primer dia hi havia diversos veïns que van venir a assessorar-se. Estem molt contents perquè abans per posar una denúncia havíem de fer 15 quilòmetres".

"Feia molt temps que ho reclamàvem i ja ho teníem mig lligat, però la pandèmia ho va parar tot". Ara, gràcies a la petició del Consistori, el servei arriba després de dos anys d'insistència i és conseqüència de la bona col·laboració entre l'Ajuntament i la comissaria de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) de Terrassa.

El punt porta instal·lat des del passat 23 de febrer a l'Ajuntament d'Ullastrell. Aquest està obert cada darrer dimecres de mes en un horari provisional de 18.30 a 19.30 i requereix cita prèvia trucant al 937887262.