Els Borbons protagonitzen el cartell del Carnestoltes de Terrassa

La celebració s'ha traslladat al mes de juny per la situació de la pandèmia

Cartell del Carnestoltes 2022.
Cartell del Carnestoltes 2022. | Anna Mira
A.M
24 de febrer del 2022
Actualitzat a les 11:01h
Tot i que aquesta setmana se celebra la festa del carnaval a molts municipis, a Terrassa la celebració s'ha traslladat al mes de juny. No obstant això, aquest dimecres s'ha presentat el cartell de Carnestoltes XLV amb els Borbons com a protagonistes. 

En una roda de premsa a la Masia Freixa de Terrassa s'ha fet públic un cartell controvertit que fa un paral·lelisme entre els Borbons i el carnestoltes. Sota el lema El Pavo Real, l'autor del cartell, Sex Aravizu, ha explicat que en els dos casos són "reis que no ha escollit el poble, envoltats d'escàndols i que deixen petjada allà on van". 

"A Terrassa hem aconseguit que els Borbons guanyin unes eleccions" ha dit Aravizu en relació a la votació que es va fer del cartell. En total s'han presentat 48 treballs i a la votació hi han participat 2.300 persones, ha explicat la presidenta de la confraria Mascarada, Mireia Gavaldà. 

També s'ha presentat la comparsa oficial que és les Choni-pijas i han avançat que serà una carrossa molt divertida on es podran veure disfresses una mica destapades. 

Des de la Mascarada han recordat que el canvi de dates és el més prudent per evitar la mobilització de milers de persones al carrer en la situació actual. ​Serà doncs el primer cap de setmana de juny, els dies 4, 5 i 6 quan Terrassa viurà un carnestoltes en màniga curta i una rua plena de color i poca roba, han assegurat. 
 

Cartell del Carnestoltes 2022. Foto: Cedida