Entrades exhaurides per gaudir d'Ignasi Terraza, premi Jazzterrasman 2022

El pianista farà un concert el divendres 25 de març dins del Festival de Jazz de Terrassa

Ignasi Terraza.
Ignasi Terraza. | Cedida
Anna Mira / Lluís Tomàs
24 de març del 2022
Actualitzat a les 12:25h
El pianista Ignasi Terraza, ha estat l'artista escollit per rebre el premi Jazzterrasman 2022 del Festival de Jazz de Terrassa, que se celebra a la ciutat fins aquest 27 de març a la ciutat. La descoberta del músic premiat s'ha fet, com ja és habitual, durant la presentació del festival a la Nova Jazz Cava. 

L'artista ha exhaurit les entrades pel concert que oferirà aquest divendres 25 de març ea la Nova Jazz Cava on l'acompanyaran diferents companys de viatge i farà un recorregut pels diversos formats amb els que ha treballat i els diferents moments de la seva trajectòria.

Hi seran des del prolífic Ignasi Terrassa Trio amb Horacio Fumero i Esteve Pi o l'extensió a quintet de la formació amb Josep Ma. Farràs i Dani Alonso. S’escoltarà també un dels projectes més exitosos del moment, el quintet format per la cantant i trompetista Andrea Motis amb Joan Chamorro, Josep Traver i Esteve Pi, i l'estrena en primícia del Inusual Trio que aviat es convertirà en una nova referència discogràfica del segell Swit Records.

Nascut a Barcelona l'any 1962, Ignasi Terraza és considerat un mestre del piano i el rei del swing. El pianista en actiu més internacional de casa nostra, ha agraït el reconeixement. "Em fa molta il·lusió perquè el meu vincle amb Terrassa ha estat molt gran des de tocar amb músics d'aquí a venir molt sovint al Festival o a la Jazz Cava". 

Definir l’estil de Terraza resulta profundament complicat pel seu amplíssim llenguatge i les fonts de les que es nodreix. Ha consolidat una personalitat pròpia amb un jazz mediterrani, extravertit, fresc i obert a la recerca de noves formes d’expressió.

En paraules del mateix Terraza, "la música segueix plenament viva i necessitem que els festivals mantinguin el compromís per continuar difonent la música nova que surt al país i internacionalment". Actualment, el nostre país compta amb talent i generacions joves amb opcions noves, ha conclòs. 


Programa Festival de Jazz de Terrassa by naciodigital on Scribd