​El Fred Festival fa públic el cartell de la seva tercera edició

L'esdeveniment se celebrarà els dies 13 i 14 de maig al Parc Audiovisual de Catalunya a Terrassa

Concert de l'edició del 2019 del Fred Festival
Concert de l'edició del 2019 del Fred Festival | Cedida
L.T.
23 de febrer del 2022
Actualitzat el 11 de maig a les 11:51h
El Fred Festival de Terrassa ha fet públic el cartell complet de la seva tercera edició. A la incorporació prèvia de Cupido i La La Love You, s'hi han afegit un total de 19 ofertes musicals que conformaran l'esdeveniment que se celebrarà els dies 13 i 14 de maig al Parc Audiovisual de Catalunya.

Aquest és un emblemàtic espai de la ciutat immillorable per celebrar aquest tipus de certàmens, on es graven grans produccions com Un mundo viene a verme de Bayona i conegut per ser l'acadèmia d'Operación Triunfo. En aquesta ocasió, acollirà a grups i cantants com Cupido, La La Love You, Kimberley Tell, Da Souza, Julieta, La Ludwig Band, Albercocks, Atalaya, Dj Eli Kaposwky i Dj Lupita.

D'altra banda, hi haurà un segon escenari ubicat al claustre del mateix parc on els artistes amfitrions del festival podran interactuar personalment amb el públic entre els concerts. L'espai estarà organitzat per la Casa de la Música de Terrassa i hi estaran presents Ven'nus, Massaviu, Socunbohemio, Moli, Tagi Mo, Judit K, Roger Torné, Lenand i Lys Morke. A més a més, les persones abonades al Fred Festival tindran accés gratuït a un concert extra que tindrà lloc el 15 de maig de la mà d'Intana i Alícia Rey.

Aquesta és la tercera ocasió que se celebra el Fred, un projecte que va començar amb una programació amb concerts repartits al voltant de la ciutat i que ara aspira a convertir-se en el principal festival de música de Terrassa. Les entrades poden comprar-se a través del següent enllaç.