Melgares considera que les acusacions de Cs són «injustes i quasi delictives»

La portaveu de TxT defensa que "les xarxes de l’alcalde són un mitjà públic i transparent"

Lluïsa Melgares i Ona Martínez, durant la roda de premsa previa del ple municipal.
Lluïsa Melgares i Ona Martínez, durant la roda de premsa previa del ple municipal. | Aj. Terrassa
A.M
23 de febrer del 2022
Actualitzat a les 11:19h
"Em sembla molt greu que Cs faci unes afirmacions injustes i quasi delictives d’una cosa incerta". Així de contundent s'ha mostrat la portaveu de Tot per Terrassa, Lluïsa Melgares, després de conèixer la proposta de resolució que el partit taronja ha presentat en el ple municipal d'aquest mes de febrer. 

El partit liberal acusa Ballart de fer un ús indegut de les xarxes socials. Unes acusacions que des del govern lamenten i "no es poden permetre". Segons ha expressat Melgares, en roda de premsa, "les xarxes socials de l’alcalde són un mitjà públic a través de les quals la gent s’informa amb total transparència". 

A més a més, ha recordat que en l'última onada del baròmetre municipal, la ciutadania ha valorat positivament aquest mecanisme per informar-se. Melgares ha afegit, a més a més, que igual que fa l'alcalde, Cs té tot el dret de fer servir les fotos de l'Ajuntament "perquè són d'ús públic". I ha afegit que el partit taronja "a vegades demana les fotos directament perquè les vol ràpidament i no passa res", ha insistit la portaveu.