La comèdia «The Full Monty» arriba als escenaris de LaFACT

El musical ha sigut una de les produccions referents a Broadway durant molts anys

Imatge promocional del musical
Imatge promocional del musical | Cedida
L.T.
22 de febrer del 2022
Actualitzat a les 11:48h
The Full Monty arriba a Terrassa de la mà de Theatre Properties i Planeta Fama Produccions. L'exitosa comèdia originària del Regne Unit ha seduït al públic de països com Alemanya, Holanda, Itàlia i els Estats Units, essent en aquest últim una de les produccions musicals capdavanteres de Broadway.

El musical, que es podrà veure en dues ocasions a la Factoria Cultural de Terrassa (LaFACT), el dissabte 26 de febrer a les 21 h i el diumenge 27 a les 18 h, narra la història de sis treballadors a l'atur que decideixen formar un grup de striptease després de veure el gran entusiasme de les seves dones per aquest tipus d'espectacles. El fet de treballar com a grup els ajuda a vèncer la vergonya i a superar els prejudicis entorn dels seus cossos, donar-se ànims els uns amb els altres els dona el valor suficient per tirar endavant l'actuació.

David Ottone i Sílvia Villaú, els dos directors escènics, porten a l'escenari de LaFACT una història tendre, humorística i carregada d'optimisme als espectadors. L'obra es basa en la pel·lícula del 1997 que du el mateix nom, la qual va estar nominada en quatre categories dels Òscars i va guanyar-lo en la categoria de millor banda sonora musical.