Cs denuncia que Ballart i TxT fan un «ús irregular del material gràfic municipal»

Els acusen de fer-ho "amb total impunitat, saltant-se les normes i usurpant l'autèntica propietat intel·lectual"

Roda de premsa de Cs per criticar l'ús del material gràfic de l'Ajuntament per part de TxT i Ballart.
Roda de premsa de Cs per criticar l'ús del material gràfic de l'Ajuntament per part de TxT i Ballart. | Cedida
A.M
21 de febrer del 2022
Actualitzat el 23 de febrer a les 11:06h
El grup municipal de Cs Terrassa ha presentat una proposta de resolució al ple d'aquest divendres per tal que s'impedeixi "utilitzar recursos públics en benefici d'un particular". Els taronges ho han fet perquè consideren que tant l'alcalde, Jordi Ballart, com el seu partit, Tot per Terrassa, han fet un "ús irregular del material gràfic municipal". 

En una roda de premsa aquest dilluns, el portaveu de la formació liberal, Javier González, ha exposat exemples del que consideren un "ús privat privilegiat de recursos públics de l'Ajuntament". Han recordat que el mes de juny del 2017, es va aprovar per unanimitat una proposta de resolució del seu partit, precisament per a evitar que ningú pogués fer un ús privilegiat dels recursos gràfics. 

En aquest sentit, Cs acusa l'alcalde "de fer ús d'aquest material gràfic abans que estigui disponible de manera pública". Es tracta d'una "clara vulneració de la custòdia de documentació pública i un abús de poder". I "ho fan amb total impunitat, saltant-se les normes i usurpant l'autèntica propietat intel·lectual del material. 

Lamenten que "l'alcalde confongui l'ajuntament amb el seu partit polític". Tot i això, segons Cs, la proposat "no busca criminalitzar a ningú, però està en joc l'honradesa de les persones que poguessin veure's violentades en el seu treball".