Per Junts «les persones no són la prioritat del govern» de Terrassa

Meritxell Lluís reclama al govern de TxT i ERC que posi el progrés econòmic i la justícia social al centre

La portaveu de Junts per Terrassa, Meritxell Lluís.
La portaveu de Junts per Terrassa, Meritxell Lluís. | Junts
18 de febrer del 2022
Després de fer-se pública l'última onada del baròmetre municipal de Terrassa, els diferents grups de l'oposició s'han pronunciat al respecte. El PSC va considerar que les dades "confirmaven la gravetat de manca de projecte de l’equip de govern". Avui ha estat el torn de Junts que també ha criticat el govern. En aquest cas, la seva portaveu, Meritxell Lluís, ha expressat que "creiem que les persones no són la prioritat d'aquest govern".

Ho ha dit en relació amb les respostes sobre la inseguretat i la delinqüència, principals problemàtiques dels terrassencs. Un fet que segons Lluís està lligat a l'espai públic on no "s'ha fet cap canvi, tenim una ciutat poc amable".

En el pacte de govern van prometre el "gran canvi i revolució" de Terrassa. "Dos anys i mig després la ciutadania no ha percebut cap canvi", ha expressat contundent Lluís. Per Junts el progrés econòmic i la justícia social haurien de ser "les columnes vertebrals" de l'acció de govern quan la ciutadania considera que l'atur, l'ocupació i l'economia és un problema de ciutat i personal.

Finalment, Lluís ha insistit al govern de TxT i ERC que reconsideri la moratòria de l'Ordenança de Mobilitat per un any més. Han avançat que no hi votaran en contra i han afegit que la ciutat té 2.423 aparcaments per motos i un parc de 22.226 vehicles de dues rodes a motor. 

Baròmetre Municipal by naciodigital on Scribd