Interior no tramitarà la multa de la fotoperiodista Mireia Comas

Li van aplicar la Llei Mordassa amb una sanció de 601 euros

La fotoperiodista, Mireia Comas.
La fotoperiodista, Mireia Comas. | Adrià Costa
A.M
18 de febrer del 2022
Actualitzat a les 16:50h
El Departament d'Interior ha informat a la fotoperiodista de Terrassa, Mireia Comas, que finalment no tramitarà la multa que li van imposar per no voler esborrar una imatge durant un control policial a la ciutat. Tot i que encara no ha rebut la notificació oficial, Comas ha expressat en aquest mitjà que no haurà de pagar. 

El passat 19 de gener la fotoperiodista va rebre la sanció on se la castigava amb 601 euros. Ara, després d'haver presentat al·legacions, Interior li ha retirat la multa. Els fets van passar l'estiu passat al barri de Ca n'Anglada de Terrassa, on estava fent un reportatge documental sobre els joves en situació irregular. Tal com es pot escoltar i veure en el vídeo, Comas els diu: "m'han de deixar fer fotos en una actuació policial" i l'agent respon que "no". 

Comas ha volgut agrair totes les persones, entitats, sindicats, associacions, etc. el suport que li han donat. També ha volgut donar les gràcies al Departament d'Interior "que per una vegada intenti posar remei a tanta impunitat".