Detingudes 26F Terrassa convoca una manifestació per la llibertat d'expressió

Un any després de les detencions es vol fer un acte reivindicatiu pels set detinguts

Grup de suport dels detinguts durant les protestes proHasél a Terrassa.
Grup de suport dels detinguts durant les protestes proHasél a Terrassa. | Marc Solé
18 de febrer del 2022
El grup de suport Detingudes 26F Terrassa, ha convocat una manifestació per la llibertat d'expressió per commemorar un any de les detencions set joves durant les protestes per la detenció de Pablo Hásel a la ciutat. Va ser el 26 de febrer del 2021 quan centenars de persones es van manifestar pels carrers de Terrassa per exigir la llibertat del raper. Una concentració que va acabar amb càrregues policials i set detinguts. 

Ara, un any després, el grup de suport farà un acte dissabte 26 al Raval de Terrassa amb els diferents col·lectius que estan treballant la lluita antirepressiva a la ciutat, així com la resta de casos que hi ha oberts. A les 19.30 h, com ja és habitual, es faran els Canats per la Llibertat.

Tot seguit, hi haurà parlaments del grup de suport Detingudes 26F, d'Alerta Solidària com a defensa jurídica, de Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT), de la Xarxa antirepressió de familiars de detinguts, de la Coordinadora Antirepressiva de Terrassa (CART) i del grup de suport de l'Erik.