Terrassa impulsa la segona jornada «Dones, Ciència i Tecnologia»

Organitzada conjuntament amb l'ESEIAAT, l'EUIT i la Càtedra Unesco de Sostenibilitat, servirà per assentar les bases del Congrés del 2023

Primer congrés de la Dona, Ciència i Tecnologia
Primer congrés de la Dona, Ciència i Tecnologia | Aj Terrassa
L.T.
18 de febrer del 2022
L'Ajuntament de Terrassa impulsa la segona jornadaDones, Ciència i Tecnologia amb l'objectiu de treballar i analitzar la relació entre dona i espais com el sideral, l'urbà, el natural o el domèstic. L'activitat, la qual tindrà lloc el pròxim 4 de març, pretén assentar les bases de la tercera edició del congrés que du el mateix nom, el qual té previst celebrar-se l'any vinent. Així doncs, es presentaran ponències i treballs que permetran avançar els continguts que es veuran el 2023, és a dir, conèixer l'estat actual, l'evolució i les novetats.

L'acte l'organitza el consistori amb la col·laboració de l'Escola Superior d'Enginyeria Industrial, Aeroespacial i Audiovisual (ESEIAAT); l'Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional (EUIT); i la Càtedra Unesco de Sostenibilitat. En aquesta ocasió, el fil conductor de l'acte aspira a fomentar la vocació científica entre les noies, a més a més de fer valdre les aportacions de les dones que treballen en els diferents àmbits i disciplines vinculades a la ciència i la tecnologia.

La tinenta d'alcalde i regidora de Polítiques de Gènere, Núria Marín, recalca que "amb iniciatives com la jornada pròxima o el Congrés de l'any vinent, volem posar de manifest la necessitat de continuar fomentant la participació de les dones en aquests àmbits, posar en valor la seva tasca i contribuir en la lluita contra la bretxa de gènere, tant pel que fa a la representativitat com pel que fa a les retribucions dins l'àmbit laboral".

L'assistència a la jornada serà gratuïta, però és necessària la inscripció prèvia al divendres, 25 de febrer, mitjançant la pàgina web de l'Ajuntament. Tanmateix, l'acte es podrà seguir en streaming pel canal YouTube oficial.

Programa Jornada 2022 Dones, Ciència i Tecnologia by naciodigital on Scribd