El Festival Jazz Terrassa s’obre als carrers i places de la ciutat

Les places Vella, Catalunya i el pati històric del MNACTEC acolliran el certamen que finalitzarà al Parc de Sant Jordi

L'actriu i cantant Queralt Albinyana cantarà al pati històric del MNATEC el 13 de març
L'actriu i cantant Queralt Albinyana cantarà al pati històric del MNATEC el 13 de març | Alba Morera
L.T.
11 de febrer del 2022
Actualitzat el 17 de febrer a les 14:23h
La 41a edició del Festival Jazz Terrassa s’obrirà als carrers de la ciutat després de dos anys de modificació del calendari i les ubicacions. Sis concerts del certament tindran lloc a les placesVella i Catalunya; al pati del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC); i conclourà al Parc de Sant Jordi amb un doble concert matinal.

D'aquesta manera, el festival que se celebrarà del 9 al 27 de març, recobrarà una certa normalitat malgrat que l'organització ja va descartar la celebració multitudinària del Pícnic Jazz Vallparadís.

A la plaça Vella, el festival acollirà el dissabte 12 de març un concert explosiu de la mà de Rambalaya, un grup que fusiona estils com el Blues, Soul i Rock. Una setmana més tard, la polifacètica cantant de jazz, Laia Porta, exposarà el seu repertori en forma de sextet: cantant, ballarina, actriu i mestra de cant i dansa.

La plaça de Catalunya rebrà dos grups antagònics dins del gènere. Diumenge 13 de març Roommates oferirà un concert de jazz intens i d’alt component rítmic. Mentre que, set dies més tard, seran els International jazz All Stars qui escenificaran una escena de tall més clàssic que transportarà als ritmes swing.

D'altra banda, el MNATEC fa 14 anys que acull el festival al seu pati històric. En aquesta ocasió, la cita anual l'hostatjarà l'actriu i cantant Queralt Albinyana juntament amb Tota Blues. Diumenge 13 de març la banda farà un recorregut per la història del gènere.

Per últim, l'organització del Festival mantindrà com a cloenda, i per segon any consecutiu, l'espai central del Parc de Sant Jordi. Aquest cop amb un doble concert de la mà d'Elisabet Raspall Quintet i Professor Cunningham and his Old School. Tindrà lloc el pròxim 27 de març i l'entrada serà gratuïta.