El tribut a Michael Jackson arriba aquest cap de setmana a LaFACT

Serà aquest diumenge 13 de febrer a l'escenari de Terrassa

Ximo Jackson en l'espectacle tribut al Rei del Pop.
Ximo Jackson en l'espectacle tribut al Rei del Pop. | Cedida
A.M
10 de febrer del 2022
La Factoria Cultural de Terrassa (LaFACT) presenta de  nou el tribut a Michael Jackson. Interpretat pel seu millor doble espanyol, segons el Club de Fans de Michael Jackson, Michael's Legacy és el millor espectacle musical sobre El Rei de el Pop. 

Així doncs, aquest diumenge 13 de febrer, l’auditori de LaFACT Cultural viurà un autèntic tribut a l'artista gràcies a la seva cuidada escenografia i les rèpliques exactes de les cançons originals. El doble Ximo Jackson estarà acompanyat per un nombrós cos de ball format i grans veus en directe. L’espectacle arriba de nou després d'exhaurir les entrades a la primera funció celebrada el febrer de l’any passat.

El doble de Michael Jackson, va néixer a València i és un fan incondicional del Rei del Pop des
de molt petit. Als cinc anys ja va començar a representar el seu ídol en diferents concursos i competicions de ball, guanyant diversos premis.

Després d'assolir la majoria d'edat, va decidir professionalitzar el seu hobbie, realitzant molts concerts per tot el territori nacional i internacional. Ximo Jackson representa amb sentiment, respecte, constància i admiració al seu gran ídol sobre dels millors escenaris del nostre país.