Tornen les visites als ingressats a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa

Entren en vigor aquest dijous 10 de febreri es faran d’acord amb mesures estrictes d’higiene i prevenció per tal d’evitar contagis

Hospital Universitari MútuaTerrassa.
Hospital Universitari MútuaTerrassa. | Roger Navarro
A.M
10 de febrer del 2022
La millora de la pandèmia trambé es trasllada a les visites de les persones ingressades a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT). A partir d'aquest dijous 10 de febrer es permetrà l’accés de les visites de familiars i cuidadors a pacients ingressats al centre.

L’HUMT ha adaptat la normativa de visites a les mesures d’higiene i prevenció amb l’objectiu d’evitar contagis i, al mateix temps, permetre que les persones ingressades puguin rebre visites. Els requisits per poder dur a terme les esmentades visites seran els següents:

- Cada pacient podrà designar una persona per fer les visites durant l’estada hospitalària. Únicament es podrà realitzar una visita al dia i durant l’horari establert. (La persona acompanyant haurà de ser la mateixa durant tot l’ingrés. Tanmateix es recomana prioritzar que aquesta estigui correctament vacunada i que sigui estricte en termes de prevenció de la transmissió, evitant conductes de risc i limitant al màxim les seves interaccions socials).

- Plantes generals: Pacients Llit A: de 13 a 14h / Pacients Llit B: de 18 a 19h
Planta de Salut Mental: Pacients Llit A i C: de 18 a 19h / Pacients Llit B: de 16 a 17h
-UCI A: de 13:30 a 14:30h
- UCI B (Llit A): de 13:30 a 14:30h / UCI B (Llit B): de 20 a 21h
- Pediatria: 1 acompanyant les 24h. Els/les tutors i pares es podran intercanviar
- Sala de parts i maternitat: 1 únic acompanyant les 24h. (només pares/mares)
- Servei d’Urgències: de 12 a 16h (nivell 2 i pacients pendents d’ingrés)
- Resta de casos: les visites romanen restringides; l’equip mèdic informarà telefònicament de l’evolució del pacient -al llarg del dia- al familiar referent que s’hagi designat a recepció/admissions

- Les persones amb signes i símptomes d’infecció respiratòria o en cas de sospita de contacte amb malalt de Covid-19 han d’abstenir-se d’anar a l’hospital.

- Les visites han d’usar obligatòriament mascareta quirúrgica o FFP2 durant la seva estada a l’hospital i fer higiene de mans amb solucions hidroalcohòliques a l’arribar a l’hospital i al sortir-ne.

- Durant l’estada hospitalària hauran de romandre a l’habitació del pacient, respectant la distància de seguretat i evitar transitar per espais comuns i passadissos així com visitar altres pacients.

- Al arribar a l’hospital: el familiar/acompanyant s’haurà d’acreditar a la Recepció, donant dades del pacient (nom i cognoms, data de naixement o habitació) i se’ls hi facilitarà una targeta de visita amb les dades identificaves (nom i DNI), que caldrà guardar fins a l’alta del pacient. Cada dia caldrà acreditar-se i ensenyar la targeta.