L'ANC de Terrassa convoca un acte de suport pels represaliats Josep Rull i Lluís Puig a la Catalunya Nord

L’acte Trobada terrassenca per la llibertat serà un esdeveniment de suport i retrobament amb els exconsellers de la ciutat

Fotografia de família de les persones que assisteixen a Els Cants de Llibertat
Fotografia de família de les persones que assisteixen a Els Cants de Llibertat | Cedida
L.T.
04 de febrer del 2022
Actualitzat el 07 de febrer a les 10:05h
L'independentisme terrassenc convoca un nou acte de suport als exconsellers Josep Rull i Lluís Puig. L’acte, sota el nom Trobada terrassenca per la llibertat està organitzat per Els Cants de Llibertat i l’Assemblea Nacional Catalana-Terrassa per la Independència (ANC-Txl) i tindrà lloc el dissabte 19 de febrer a Els Banys d’Arles, situat a la Catalunya Nord.

L’esdeveniment iniciarà a les 12 h amb la benvinguda i col·loqui de l’alcaldessa del municipi amfitrió de la trobada, Marie Costa. Tot seguit, els exconsellers de Territori i Cultura Josep Rull i Lluís Puig, juntament amb altres representants polítics faran parlaments amb la finalitat de reivindicar la gravetat de la seva situació política.

La celebració conclourà amb una mostra de la cultura popular de Terrassa, balls i cants, principalment. En finalitzar, tindrà lloc un dinar de germanor i es ballaran sardanes. Durant la presentació de la sortida un dels membres d’Els Cants de Llibertat, bromejava sobre l’aglomeració d’activitats que es celebraran a la trobada. Concretament, va dir que “potser haurem de fer una setmana d’estada”.

D’ara endavant i fins el dijous 10 de febrer, s’espera que les persones que vulguin acudir a la trobada reservin tant els seus tiquets d'autobús com els del dinar.  Cada dia en acabar els tradicionals Cants de la Llibertat es podrà efectuar la reserva al Raval de Montserrat.

A més a més, des de l’organització, s’ha proposat als participants fer unes dedicatòries on podran redactar escrits, poesies o inclús fer algun dibuix. Posteriorment, es farà un recull de dos jocs, un per Josep Rull i un altre per Lluís Puig, i es faran còpies pels assistents on podran rememorar l’acte un cop hagi conclòs.