«Estava tallant formatge i tenia el ganivet a la mà»: l'assassí de l'Eva va clavar-li 102 punyalades

La Fiscalia demana 25 anys de presó per l'autor confés d'haver matat la seva dona el 24 de juliol del 2019 a Terrassa

Minut de silenci a l'Ajuntament pel crim masclista de Terrassa.
Minut de silenci a l'Ajuntament pel crim masclista de Terrassa. | Anna Mira
NacióDigital
01 de febrer del 2022
Actualitzat a les 18:01h
"Estava tallant formatge i tenia el ganivet a la mà. Si hagués estat menjant "quesitos" doncs potser no hauria passat res". Amb aquestes paraules s'ha expressat Manel Pérez l'assassí confés de l'Eva Abad, el 24 de juliol del 2019 a Terrassa. Tal com recull El Periódico, Pérez ha explicat com va viure els moments previs a clavar 102 punyalades i matar la seva dona. 

El judici a l'Audiència Provincial de Barcelona va començar el dilluns 24 de gener, i aquest dilluns 31 ha estat el torn de l'assassí. Segons el mateix diari, durant tota la declaració l'home ha estat "fred, seriós i calculador", sense manifestar ni emocions ni cap llàgrima. 

L'informe forense va concloure que va clavar-li fins a 102 punyalades a diverses zones del cos com a les mans, la cara, la zona cervical o el tòrax causant-li centenars de lesions. L'acusació del fiscal apunta que va agafar un ganivet i unes tisores amb la clara voluntat de fer-la sofrir "un gran patiment innecessari per causar-li la mort". 

Segons el dictamen l'acusat va actuar d'acord amb el sentiment de menyspreu a la condició femenina", i explicita també que "li dirigia continuades expressions de menyspreu personal i intentava tenir un control permanent de totes les facetes de la seva vida". L'Eva era metgessa del CAP Est de Terrassa. 

La Fiscalia demana 25 anys de presó i inhabilitació a l'autor confés del crim que, just després, es va entregar a la comissaria de la policia espanyola situada a escassos metres de casa seva.