Sergi Artigas, nou president del Club Cecot d’Innovació i Tecnologia

Després de quinze anys liderant i impulsant activitats d'innovació empresarial, Enric Barba deixa el seu càrrec

El canvi de presidència es va fer efectiu la setmana passada durant la primera reunió de junta del Club
El canvi de presidència es va fer efectiu la setmana passada durant la primera reunió de junta del Club | Cedida
Carlos Paños
31 de gener del 2022
Actualitzat el 01 de febrer a les 10:18h
Divendres 28 de gener Enric Barba va deixar, després de 15 anys, la presidència del Club Cecot d'Innovació i Tecnologia destinat a la innovació empresarial. En el seu lloc entra Sergi Artigas, membre de la junta del Club i actual director d'Estratègia en Innovació al Centre Tecnològic Leitat.
 
El canvi de presidència es va fer efectiu la setmana passada durant la primera reunió de junta del Club on van participar el president de la Cecot, Antoni Abad, i el secretari general, Oriol Alba, per agrair la tasca i la implicació personal tant en la seva etapa com a membre del Club com per la seva gestió. I és que Barba va a estar al capdavant des de setembre de 2015 i sempre amb un propòsit marcat: aconseguir una divulgació d'alt valor en el teixit empresarial pime.
 
Per això, Alba explicava en el seu comiat que "l'Enric és una persona inspiradora i que convida a la reflexió en l'àmbit de la gestió empresarial. A Cecot li agraïm la seva implicació personal i el seu incansable propòsit de promocionar la innovació a l'empresa i reivindicar una major dotació econòmica en innovació per part dels Governs en els seus pressupostos".
 
Pel que fa al nou president del Club d'Innovació i Tecnologia, Sergi Artigas, és enginyer per la UPC -com el seu predecessor- però en el seu cas en la branca Industrial. Compta amb un MBA Internacional per la Euncet Business School i és Doctorand per la Universitat Politècnica de Catalunya. A més, té una àmplia experiència professional en la indústria, tant en empreses nacionals com en multinacionals en sectors com l'automoció i l'hospitalari.