Convoquen una recollida de residus a l’Anella Verda

La iniciativa, creada per un grup de joves de Terrassa anomenat '#Greenfluencers', ja compta amb 35 voluntaris

Fins al moment, són 35 els voluntaris que s'han allistat per netejar l'espai natural
Fins al moment, són 35 els voluntaris que s'han allistat per netejar l'espai natural | ACN
Carlos Paños
28 de gener del 2022
Actualitzat a les 15:04h
El dissabte 29 de gener al matí tindrà lloc a Terrassa, més concretament a la Zona de Can Colomer de l'Anella Verda, una recollida col·lectiva de residus. I és que aquesta és una àrea on durant molt anys les persones no han tingut cura i han llençat la seva brossa provocant que, ara mateix, estigui en una "situació crítica", apunten els organitzadors.

La iniciativa, que ha sigut creada per un grup de joves egarencs anomenat #Greenfluencers, té dos objectius. A escala local pretén realitzar accions de conscienciació i impacte ambiental a la ciutat. I a escala internacional, arribar a divulgar informació útil a través d'Instagram i així ajudar a la població europea a fer petits canvis en els seus hàbits.

Fins al moment, són 35 els voluntaris que s'han allistat per netejar l'espai natural de la ciutat. I és que el grup és obert a la participació ciutadana i qualsevol persona que hi vulgui col·laborar ho pot fer escrivint al seu Instagram.

#Greenfluencers ja n'ha organitzat altres activitats a la ciutat com un mercat d'intercanvi, podcasts de ràdio, paradeta sobre la producció de residus, entre d'altres. A més, compta amb la col·laboració d'entitats sòcies com Eslovènia, Grècia,Itàlia i Portugal, que a la vegada també treballen localment per obtenir un major impacte.