MútuaTerrassa acollirà la primera jornada d'anestesiologia i reanimació

Hi participaran al voltant d'una quinzena de residents de diversos hospitals del Vallès

 La jornada anirà destinada el primer dia pels estudiants de primer any i l'endemà als de segon
La jornada anirà destinada el primer dia pels estudiants de primer any i l'endemà als de segon | J.A
Carlos Paños
31 de gener del 2022
De dimarts 1 fins dimecres 2 de febrer, l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) realitzarà -entre les 16 i les 20.30 h i a la sala d'actes de l'Edifici Docent- la primera edició de la jornada de simulació per a residents d'anestesiologia i reanimació.

La jornada -codirigida pel Dr. Rubèn López Canós i la Dra. Núria Poch Vall- anirà destinada el primer dia pels estudiants de primer any i l'endemà als de segon. Per tant, es calcula que entre els dos dies hi participaran al voltant d'una quinzena de residents de diversos hospitals del Vallès com el Consorci Sanitari de Terrassa, la Corporació Sanitària Parc Taulí, l'Hospital Universitari General de Catalunya i el propi Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Pel que fa als continguts s'abordaran mitjançant la presentació i resolució de tres casos clínics, on els participants hauran de resoldre'ls de forma cooperativa i nodrint-se del coneixement compartit entre tots els professionals.

Les activitats també comptaran amb la col·laboració dels tutors Dr. Magín Morales Morales, la Dra. Mónica Pérez Poquet i el Dr. Gerard Mestres González. I de residents de 4rt any del servei com la Dra. Míriam de la Maza Segovia i el Dr. Manuel Martín Navarro.