El PSC i Cs demanen que el ple municipal sigui presencial

Els principals partits de l'oposició ho defensen perquè s'han aixecat les restriccions de la pandèmia

Els principals partits de l'oposició creuen que el Ple es podria realitzar de manera presencial
Els principals partits de l'oposició creuen que el Ple es podria realitzar de manera presencial | Cedida
Carlos Paños
26 de gener del 2022
Actualitzat el 27 de gener a les 16:30h
Els grups municipals del PSC i Ciutadans, han sol·licitat que la reunió del ple municipal de Terrassa -que se celebrarà aquest divendres 28 de genersigui de manera presencial, després que el Govern de la Generalitat hagi anunciat l'aixecament de les restriccions socials a causa de la pandèmia

Els principals partits de l'oposició creuen que el Ple es podria realitzar de manera presencial i sense cap problema. A més, expliquen que "tots els regidors i regidores del Consistori estan vacunats i que la variant òmicron no comporta símptomes greus en la gran majoria dels casos".

Altrament, consideren que és plenament incoherent que hi hagi empleats municipals que hagin de treballar presencialment al seu lloc de treball, i que al mateix moment els polítics estiguin a casa seva. Per això, socialistes i ciutadans afirmen que "Ballart es troba més còmode darrere d'una pantalla d'ordinador quan s'han de debatre assumptes d'importància per a Terrassa. Però, en canvi, no té cap problema en rebre a desenes de nens i nenes al Saló de Plens durant la mateixa setmana que vol que el Ple sigui telemàtic".