Vuit concerts gratuïts a mercats i casals de Terrassa en el 25è cicle «Jazz a prop»

Es faran tots els caps de setmana del 29 de gener al 5 de març

Els mercats i els centres cívics seran els escenaris pels concerts de jazz.
Els mercats i els centres cívics seran els escenaris pels concerts de jazz. | Manel R.Granell
A.M
26 de gener del 2022
El cicle Jazz a prop de Terrassa està d'aniversari. Enguany compleix 25 anys d'història portant aquesta música emblemàtica de la ciutat al carrer. I per celebrar-ho, s'han programat vuit actuacions gratuïtes arreu de la ciutat, els caps de setmana del 29 de gener al 5 de març. 

Aquesta vegada el jazz sonarà als mercats municipals, als casals i centres cívics dels diferents barris de Terrassa per fer arribar el talent format a casa nostra acompanyat d’artistes consagrats en el panorama jazzístic nacional i internacional. ​Entre els artistes que tocaran hi ha Three Cool Cats, Anna Tàpia i Núria Palet Quintet, Mayte Alguacil and Her Trio, VLTRA!, Anna Luna Lucas & Urubú, Big Dani Pérez & Albert Bello Quartet, The Swing Lyons, o Ronald Baker Quartet.

L’objectiu és el de contribuir a incrementar la cultura jazzística a la nostra ciutat i fer-ho de forma amena i accessible per a tots els públics. És per això que enguany els concerts es faran al C.C. Maria Aurèlia Capmany, al C.C Avel·lí Estrenjer, al Mercat del Triomf i al Mercat de la Independència, al C.C Alcalde Morera, al C.C President Macià, al C.C Montserrat Roig i al Casal Cívic de Can Parellada.

Des de l'organització s'ha informat que se seguiran totes les recomanacions sanitàries i de seguretat, per evitar contagis de la Covid-19. Aquest dimecres al matí s'ha fet la roda de premsa al Centre Cívic Alcalde Morera i ha comptat amb la presidenta de MujazzT, Gemma Plans; el vicepresident de MujazzT, Xavi Hinojosa; i la regidora de Cultura, Rosa Boladeras. 

Programa Jazz a Prop by naciodigital on Scribd