Front comú per intentar frenar l'onada de robatoris al centre de Terrassa

L'objectiu és garantir la seguretat de comerços, indústries i ciutadania en general

Imatge de la trobada per fer front als robatoris.
Imatge de la trobada per fer front als robatoris. | Ajuntament de Terrassa
Carlos Paños
25 de gener del 2022
Actualitzat a les 12:38h
Des de fa unes setmanes, s'han produit diversos robatoris a comerços del centre de la ciutat. Per mirar de frenar-los i garantir més seguretat als comerciants, la Cambra de Terrassa s'ha reunit amb els responsables municipals i les forces de seguretat de la ciutat. 

D'aquesta manera, es volia conéixer quina és la realitat i les estratègies dels cossos de seguretat que actuen a la ciutat i si garanteixen la seguretat de comerços, indústries i ciutadania en general.

I és que els fets delictius han afectat directament els ànims dels comerciants, preocupats també per la pandèmia. Per això, des de Mossos d'Esquadra i Policia Municipal s'han exposat diferents tipus d'accions per fer front a aquesta problemàtica, que, per cert, ja ha donat fruit amb les primeres identificacions i detencions.

A la trobada van participar el regidor de Seguretat, Xavier F. Rivero; el president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs; el representant de la Cambra a la Taula de Comerç Local, Fanny Novell; el representant de l'entitat en el Consell Municipal de Seguretat Ciutadana de Terrassa, Josep Lluís Rodríguez; el nou intendent de Mossos d'Esquadra de l'ABP de Terrassa, Marc Caparrós; i per últim, el nou inspector de la Policia Municipal de Terrassa, Marc Pintor.