Li roben el mòbil i veu la fugida del lladre a través de la geolocalització

La policia va detenir l'autor dels fets, que el van trobar amagat en un arbust d'un habitatge

Van perseguir-lo fins a Castellarnau.
Van perseguir-lo fins a Castellarnau. | PMT
A.M
24 de gener del 2022
Actualitzat a les 16:55h
La geolocalització del telèfon mòbil va permetre recuperar un telèfon robat a Terrassa. Els fets van passar divendres al migdia al Mercat de la Independència, al centre de la ciutat, quan una persona trucar a la a Policia Municipal per informar que li havien robat l'aparell. 

També va dir als agents que podia seguir la fugida del lladre gràcies al fet de tenir la geolocalització activada. El lladre anava en direcció a l’avinguda de Barcelona. Tres dotacions van iniciar la recerca de l’autor dels fets, seguint les indicacions del localitzador, interceptant un home que podia ser-ho segons indicava la posició del telèfon.

En veure els agents dirigir-se cap a ell, l'home va iniciar una fugida en direcció a l’estació Terrassa Est, endinsant-se en una zona boscosa propera i dirigint-se cap a Sabadell. Finalment va ser interceptat al carrer de les Mares de la Plaça de Maig de Castellarnau, quan estava amagat  darrere d’un arbust del jardí d’un habitatge. Els agents el van identificar i el van detenir.