Dos ferits i dos gossos morts en un incendi a Terrassa

Els Bombers van aconseguir arribar per salvar a temps a la parella que vivia a l'immoble del carrer Marquès de Comillas

Imatge d'arxiu d'una actuació dels Bombers
Imatge d'arxiu d'una actuació dels Bombers | Juanma Peláez
Redacció
23 de gener del 2022
Actualitzat a la 13:01h

Tragèdia a Terrassa. Un incendi va calcinar aquest dissabte al vespre un pis del carrer Marquès de Comillas -amb cantonada de l'avinguda d'Abat Marcet- que va resultar amb la mort de dos gossos. Al voltant de les 20:15 h, els Bombers van rebre l'avís d'un veí després de veure molt de fum sortint d'un domicili. 

Segons informa el Diari de Terrassa, els bombers van aconseguir arribar a temps per salvar una dona que es trobava inconscient a l'interior i un home que estava tancat al balcó per intentar fugir de les flames que engolien l'habitatge. Ambdós van ser traslladats a l'hospital. Malauradament, durant l'incident, dos gossos que es trobaven dins del pis van perdre la vida. 

S'ha obert una investigació però a hores d'ara encara es desconeix l'origen del foc. L'habitatge ha quedat molt malmès tot i que no sembla que hagi afectat als immobles adjacents. Durant l'operatiu es van desplaçar sis dotacions de Bombers, tres del Servei d'Emergències de Terrassa i diverses dotacions de la Policia Municipal.