Salut instal·la un punt de vacunació mòbil durant la Mitja Marató de Terrassa

Estarà al Parc dels Catalans de 10 a 13 h

El punt de vacunació estarà al parc dels Catalans.
El punt de vacunació estarà al parc dels Catalans. | Josep M. Montaner
A.M
21 de gener del 2022
Actualitzat el 25 de gener a la 13:44h
Aquest diumenge 23 de gener se celebra a Terrassa la 22a edició de la Mitja Marató i la cursa Santi Centelles de 5 km. Un dels esdeveniments esportius més importants de la ciutat durant l'any. Enguan però, coincidint amb la situació sanitària de la ciutat, el Departament de Salut ha decidit instal·lar un punt de vacunació mòbil. 

El punt estarà senyalitzat amb una banderola blava i es trobarà a l’inici del parc dels Catalans el mateix diumenge 23 de 10 a 13 h. S’administraran dosis a persones majors de 12 anys i dosis de reforç a persones majors de 18 anys amb aquestes condicions:
  • Persones amb 30 anys o més amb 5 mesos després d’haver rebut la segona dosi de la vacuna
  • Persones d’entre 18 i 29 anys, amb 8 mesos després d’haver rebut la segona dosi de lavacuna.
  • Si les persones ja han patit la Covid, les condicions per rebre la dosi de reforç són: persones de 65 anys o menys, 4 setmanes després d’haver estat detectat com a cas positiu i persones majors de 65 anys, just després de la recuperació de la Covid-19.
Les persones que desitgin vacunar-se hauran de portar el DNI i la targeta sanitària. Aquest punt de vacunació l'instal·la CatSalut, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa i l’Assemblea Local de Creu Roja Terrassa.