En marxa el Premi Ciutat de Terrassa de teatre amb obres d'arreu de Catalunya i del País Valencià

En aquesta 48a edició s'han presentat al concurs un total de 55 propostes

La 48a edició del Premi Ciutat de Terrassa comença diumenge 23 de gener i acaba el 3 d'abril
La 48a edició del Premi Ciutat de Terrassa comença diumenge 23 de gener i acaba el 3 d'abril | Premsa Casal de Sant Pere
Carlos Paños
21 de gener del 2022
Actualitzat el 27 de gener a les 11:29h
De diumenge 23 de gener a les 18 h fins al 3 d'abril aterren a la Sala Crespi de Terrassa onze propostes escèniques, de primer nivell, per part de diverses companyies d'arreu de Catalunya i del País Valencià. L'activitat -organitzada pel Casal de Sant Pere- està dins de la 48a edició del Premi Ciutat de Terrassa i té com a objectiu impulsar la cultura a través de la creació d'obres.

I és que en aquest any, s'han presentat al concurs un total de 55 -és a dir, 20 més que l'any passat-, de les quals la comissió organitzadora n'ha hagut de triar 9. Les dues restants corresponen a les companyies residents del Casal de Sant Pere, el Qollunaka Grup i el PAM Teatre, que per cert no participen en el concurs. La seva funció és donar inici i posar el punt final a la jornada amb les obres La taverna de la Rosita el 23 de gener i Blanc?, que s'estrenarà els dies 2 i 3 d'abril.

El president del Casal de Sant Pere i membre de la comissió organitzadora, Eduard Garcia, ha volgut destacar el gran nivell de les propostes presentades. A més, ha mencionat que el programa triat "busca l'equilibri entre diferents gèneres com la comèdia, el musical, el drama i la tragicomèdia. I és que la nostra aposta és que el teatre arribi a tots els públics". Respecte al veredicte, es coneixerà un dissabte dels mesos d'abril o maig en un acte on seran presents totes les companyies que han pres part al concurs.

Pel que fa a les entrades es podran adquirir a través de la pàgina web de Sala Crespi o en la taquilla una hora abans de l'inici de la representació. El preu serà, com en l'anterior edició, de 12 euros, tot i que en el cas de socis del Casal, d'Òmnium Cultural, estudiants i jubilats serà de 10 euros.