En marxa el procés per escollir el relleu d'Isaac Albert com a candidat d'ERC a les eleccions municipals

La formació tindrà un nou alcaldable per primer cop des del 2007 quan Albert es va postular per liderar el partit a l'Ajuntament egarenc

Isaac Albert
Isaac Albert | Adrià Costa
A.M
20 de gener del 2022
Actualitzat el 10 de març a les 10:39h
El cap de llista d'ERC Terrassa, Isaac Albert, no repetirà com a número u a les eleccionsmunicipals del 2023. Així ho ha confirmat el partit republicà en un comunicat on explica que ha obert el procés per escollir la candidatura que es presentarà als comicis del mes de maig de l'any que ve. 

El pròxim 7 de febrer s'escollirà la persona que optarà a l’alcaldia amb una votació de l'assemblea local. Així doncs, s'ha obert el procés entre la militància per presentar candidatures que necessitaran l’aval d’un 20% de la militància, per finalment sotmetre's a votació en format primàries. 

Així doncs, la formació tindrà un nou alcaldable per primer cop des del 2007 quan Albert es va postular per liderar el partit a l'Ajuntament egarenc. Un canvi que el partit ho considera "d'especial rellevància". 

Un cop definida la persona que encapçalarà la llista, tindrà l’encàrrec junt amb la secció local de començar a treballar en la llista electoral que haurà de defensar la feina realitzada per Esquerra Republicana des del govern de la ciutat durant el present mandat i els nous projectes de futur per Terrassa i la seva gent. 

Actual primer tinent d'alcalde de Serveis Generals i Govern Obert després d'haver aconseguit cinc regidors als últims comicis municipals, Albert és conegut per la seva voluntat de pactar i arribar a acords. També amb l'oposició, amb qui demostra un tracte cordial i conciliador.

De moment, seguirà lligat al govern liderat per Jordi Ballart, i dona per fet que, tot i no repetir a la candidatura seguirà "fent política", sigui dins o fora de l'administració, tal com va afirmar el passat més de juny quan es va fer pública la voluntat d'Albert de no seguir al capdavant de la política local.