Junts per Terrassa considera que el govern «amaga la seva inacció» sobre mobilitat amb moratòries

El partit lamenta que no se solucionin problemes com les motos aparcades a sobre de les voreres

Imatge d'un aparcament de motocicletes de Terrassa.
Imatge d'un aparcament de motocicletes de Terrassa. | GSV
A.M
21 de gener del 2022
Actualitzat a la 13:36h
El grup municipal de Junts per Terrassa considera que el govern de la ciutat, format per Tot per Terrassa i ERC "amaga la seva innació" en temes de mobilitat amb moratòries. El govern ha decidit aprovar la moratòria de l’Ordenança de Mobilitat per un any.

Una decisió que no ha agradat a Junts. La portaveu del partit, Meritxell Lluís, denuncia que "un any de moratòria no ha estat suficient perquè l’Equip de Govern hagi estat capaç d’aplicar les mesures necessàries per eliminar les motos de les voreres".

El govern local ha anunciat que els pròxims mesos en els mesos vinents s’iniciarà un procés participatiu que pot durar entre un o dos anys per arribar a un consens. Però aquest argument no és vàlid per Junts que ha reiterat "que governen a cop de titular". 

Des de Junts consideren que "s’hauria d’haver dut a terme abans d’aprovar l’ordenànça i no ara, com a excusa per no estar preparats per aplicar la normativa". Pel que fa a la voluntat d'eliminar les motos de les voreres, Junts ha dit que falten places d'aparcament perquè apunten que el parc de motos és de 23.000 vehicles i només hi ha 2.300 places.