successos

Provoca un accident begut, sense carnet i l'enxampen en un centre comercial de Terrassa

En l'accident es van veure implicats diversos vehicles

per A.M, Terrassa, Catalunya | 18 de gener de 2022 a les 18:43 |
Constava una pèrdua de vigència del permís de conduir des de l’any 2011. | Policia Municipal de Terrassa
Denunciat el conductor d'un vehicle a Terrassa per provocar un accident begut, sense el carnet vigent i fugir del lloc dels fets. Una trucada a la Policia Municipal de Terrassa va informar d'un accident de trànsit amb diversos vehicles implicats a l'avinguda del Vallès. 

Els fets van passar a les 20.18 h i en arribar els agents van comprovar que s'havia produït una col·lisió per encalç d’un turisme a una motocicleta quan aquesta s’havia aturat en un semàfor. El motorista no va requerir assistència sanitària però com que el conductor havia fugit la patrulla va realitzar una recerca pels voltants.


Finalment van localitzar el turisme estacionat en l’aparcament d’un centre comercial, amb notables danys a la part davantera ocasionats per l’impacte.

Els agents van esperar que es personés el conductor del vehicle i, quan va arribar, el van identificar, comprovant que li constava una pèrdua de vigència del permís des de l’any 2011. En la prova d’alcoholèmia, el propietari del vehicle va donar positiu, amb taxes de 0,54 mg/l, en primera prova, i de 0,52 mg/l, en la segona, motiu pel qual es van obrint diligències.

 

Participació