Junts exigeix la investigació dels atemptats de Barcelona i Cambrils

Després d'escoltar les declaracions de Villarejo, el partit demana a la resta de formacions de Terrassa que se sumin a la iniciativa

Junts demana una investigació justa i transparent.
Junts demana una investigació justa i transparent. | ACN
Carlos Paños
18 de gener del 2022
Actualitzat a la 13:14h
Junts per Terrassa portarà al ple municipal del mes de gener una proposta de resolució per tal d'aclarir la veritat sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d'agost del 2017. La iniciativa sorgeix a conseqüència de les declaracions del comisari Villarejo el passat dimarts, on acusava als serveis d'intel·ligència espanyols de tenir vinculacions amb l'Imam de Ripoll Abdelbaki Es Satty.

Per aquest motiu, el partit demana a la resta de formacions de Terrassa que se sumin i  poder així exigir una investigació justa i transparent, atés que encara hi ha un número massa extens de preguntes sense resposta sobre aquell dia.

Des de Junts no entenen el motiu de tanta censura quan en altres com l'atemptat de l'11 de març va ser el mateix Estat espanyol qui va analitzar tot, tant en l'àmbit judicial com parlamentari. A més, en tota la resta països europeus sempre que hi ha un atac d'aquestes característiques es fa una investigació, per tant, no comprenen per què aquí no.