Últims dies per bescanviar els vals de descompte de Castellbisbal

La iniciativa 'CastellbisVals' permet a la ciutadania comprar a meitat de preu

Els vals permeten comprar a meitat de preu.
Els vals permeten comprar a meitat de preu. | Cedides
Carlos Paños
17 de gener del 2022
El pròxim diumenge 23 de gener s'acaba el període per poder bescanviar els vals de descompte als comerços de Castellbisbal. En total, l'Ajuntament ha fet una injecció econòmica de més de 160.000 euros al teixit comercial i serveis del municipi, mitjançant la campanya CastellbisVals.

La iniciativa -que s'ha centrat en els mesos de maig i juliol i, posteriorment, en el període nadalenc- té com a objectiu oferir a la ciutadania vals de compra a meitat de preu que puguin bescanviar en establiments de proximitat. 

Per exemple, per un val de 10 euros, només se n'havien de pagar cinc perquè els restants els finançava el consistori. Fet que ha provocat que l'Ajuntament es gastés durant aquests dos períodes 80.000 euros.

La proposta ha tingut bona acollida, fins al punt que s'han esgotat tots els vals que es van posar a la venda. Per aquest motiu, la regidora de Comerç, Gemma Margarit, considera que la campanya ha tingut uns resultats directes i immediats. Al que afegeix que "els vals han animat a moltes persones a entrar en establiments on no havien entrat mai i, d'aquesta manera, les botigues i serveis s'han pogut donar a conéixer entre la nova clientela".