​Mor la dona de 87 anys ferida en l'incendi d'un habitatge a Terrassa

La víctima havia estat rescatada en parada cardiorespiràtoria

Un camió de Bombers, a Terrassa.
Un camió de Bombers, a Terrassa. | Arxiu
A.M
17 de gener del 2022
Actualitzat a les 17:22h
Una dona de 87 anys ha mort aquest dilluns al migdia a Terrassa després de resultar ferida crítica en un incendi en un habitatge del barri de Ca n'Aurell. Els Bombers han rebut l'avís del foc al carrer del Bruc número 127 a les 3.10 h. Les flames han cremat totalment el menjador d'un dels pisos de la quarta planta i el fum ha afectat la resta de l'immoble.

Els bombers han localitzat la dona en una del es habitacions i l'han evacuat a la planta inferior, on han confirmat que es trobava en parada cardiorespiratòria i li han iniciat les maniobres de reanimació.

El personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i del Grup Operatiu de Suport dels Bombers han continuat les maniobres i finalment l'han recuperat i evacuat a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa en estat crític. No obstant això, aquest mateix dilluns al migdia s'ha informat de la seva defunció. 

Quan han arribat al lloc els efectius, alguns veïns s’havien autoevacuat, mentre que la resta han estat confinats durant les tasques d’extinció i no hi ha hagut cap altre ferit. El foc ha quedat controlat cap a les 3.30 hores i tot seguit els bombers han revisat i ventilat la resta de pisos superiors.

El cos d'emergències hi ha treballat amb sis dotacions i també hi han treballat efectius dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local i tres unitats del SEM.