S'estampa begut contra una rotonda de Terrassa i s'amaga de la policia

L'infractor ha donat 0,83 mg/l en la prova d'alcoholèmia

En els dos accidents els conductors havien begut.
En els dos accidents els conductors havien begut. | PMT
A.M
13 de gener del 2022
Actualitzat a les 17:14h
Aquesta passada matinada el conductor d'un vehicle va quedar denunciat per conduir sota els efectes de l'alcohol després de patir un accident a Terrassa. Una persona ha trucat a la Policia Municipal per informar que que un vehicle havia col·lidit a la rotonda del carrer de Colom, amb el carrer d’Àries, i que es trobava al mig de la calçada sense senyalitzar.

Una patrulla s'ha dirigit al lloc dels fets i ha enxampat al conductor amagat a uns 40 metres de distància de l'accident. Els agents li han realitzat la prova d’alcoholèmia evidencial, amb resultats positius de 0,83 mg/l i 0,81 mg/l, i li han obert diligències.

Una estona abans, agents de la policia egarenca van intervenir un altre accident. En aquest cas va ser un dels implicats que va trucar a les dependències policials perquè el conductor contrari es negava a fer el comunicat d’accident.

Fins al lloc va acudir una dotació de la Policia Municipal, que va localitzar el conductor causant de la col·lisió, el qual ja havia estacionat el seu vehicle a l’interior del seu aparcament, i que presentava símptomes de trobar-se sta els efectes de l’alcohol. Els agents van traslladar l’home a la prefectura per realitzar les proves d’alcoholèmia amb l’etilòmetre evidencial, les quals van donar positiu amb unes taxes de 1,01 mg/l i 0,96 mg/l.