Detingut per robar 29 tapes de registre dels carrers de Terrassa

En total sumaven un valor de 3.180 euros

Tapes de registre de Terrassa.
Tapes de registre de Terrassa. | GSV
A.M
13 de gener del 2022
Actualitzat a les 17:45h
La Policia Municipal de Terrassa va detenir el passat dilluns 10 de gener el presumpte autor del robatori de fins a 29 tapes de registre a la ciutat. Van trobar les plaques, valorades en 3.180 euros en el vehicle de l'autor després d'una denuncia ciutadana. 

La intervenció va tenir lloc com a resultat d’una investigació realitzada per la Unitat de Delinqüència Urbana i Investigació els darrers mesos del 2021, una vegada es va detectar un augment en la desaparició de diverses tapes de registre d’enllumenat públic i de clavegueram a la ciutat.

Dilluns al matí, els agents van rebre un nou requeriment per part d’un ciutadà, que va informar que faltaven tres tapes de registre a la plaça de Pau Casals. Una dotació de la Policia Municipal va realitzar un recorregut per la zona i va comprovar que faltaven 10 tapes de registre més a altres carrers de la zona de Can Parellada.

Es va passar un comunicat a totes les unitats en servei que van localitzar un vehicle sospitós, presumptament implicat amb anteriors furts. Els agents van realitzar vigilància estàtica al lloc, esperant a que el conductor del vehicle fes acte de presència per poder escorcollar l’interior del cotxe, en el qual hi van localitzar utotal de 29 tapes de registre.

L’home va ser detingut per un delicte de furt i ha passat a disposició judicial. Una segona persona resta investigada per possible implicació en els mateixos fets. Les tapes han estat intervingudes per tal de tornar-les a col·locar al seu lloc i evitar possibles danys i la investigació segueix oberta.