Societat

Aquest és el nou uniforme per la Policia de Terrassa

L'objectiu és homogeneïtzar, de color blau nit, la indumentària de tots els cossos de Catalunya

per Carlos Paños, Terrassa, Catalunya | 11 de gener de 2022 a les 09:53 |
L'uniforme té dos models -d'hivern i d'estiu- i totes les seves peces són de color blau nit. | Rafel Casanova (BCF)
El dilluns 10 de gener la Policía Municipal de Terrassa ha estrenat la seva nova indumentària. L'objectiu d'aquesta iniciativa és homogeneïtzar l'uniforme de les policies locals de Catalunya i per tant, acabar amb la diversitat en el vestuari fins ara existent. A més, es vol actualitzar la imatge corporativa als patrons estètics actuals respectant els valors que, com a cos, s'han de projectar.

L'uniforme té dos models -d'hivern i d'estiu- i totes les seves peces són de color blau nit. Pel que fa a la denominació, el porten escrit a l'esquena de la camisa o polo amb la paraula 'Policia' juntament amb la corresponent especialització, que en el cas de Terrassa és 'Policia Municipal'.


Addicionalment, s'acompanya dels quatre quadres del logotipat comú policial i d'un groc fluor d'alta visibilitat i en forma cònica a les espatlles. Finalment, a la part alta de la màniga esquerra es mostra la bandera de Catalunya en posició horitzontal. Respecte del cinturó, els guants, les sabates i els mitjons passen a ser de color negre.

En aquest sentit, la nova uniformitat -decretada en la resolució INT/1431/2017 del 15 de juny- busca l'elegància, però preserva el concepte de policia de proximitat. Per això, el seu disseny s'ha adequat a l'operativitat dels agents, per tal que puguin fer la seva feina de forma més còmoda i segura.


 

 

Participació