Aquest és el nou uniforme per la Policia de Terrassa

L'objectiu és homogeneïtzar, de color blau nit, la indumentària de tots els cossos de Catalunya

L'uniforme té dos models -d'hivern i d'estiu- i totes les seves peces són de color blau nit.
L'uniforme té dos models -d'hivern i d'estiu- i totes les seves peces són de color blau nit. | Rafel Casanova (BCF)
Carlos Paños
11 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:27h
El dilluns 10 de gener la Policía Municipal de Terrassa ha estrenat la seva nova indumentària. L'objectiu d'aquesta iniciativa és homogeneïtzar l'uniforme de les policies locals de Catalunya i per tant, acabar amb la diversitat en el vestuari fins ara existent. A més, es vol actualitzar la imatge corporativa als patrons estètics actuals respectant els valors que, com a cos, s'han de projectar.

L'uniforme té dos models -d'hivern i d'estiu- i totes les seves peces són de color blau nit. Pel que fa a la denominació, el porten escrit a l'esquena de la camisa o polo amb la paraula 'Policia' juntament amb la corresponent especialització, que en el cas de Terrassa és 'Policia Municipal'.

Addicionalment, s'acompanya dels quatre quadres del logotipat comú policial i d'un groc fluor d'alta visibilitat i en forma cònica a les espatlles. Finalment, a la part alta de la màniga esquerra es mostra la bandera de Catalunya en posició horitzontal. Respecte del cinturó, els guants, les sabates i els mitjons passen a ser de color negre.

En aquest sentit, la nova uniformitat -decretada en la resolució INT/1431/2017 del 15 de juny- busca l'elegància, però preserva el concepte de policia de proximitat. Per això, el seu disseny s'ha adequat a l'operativitat dels agents, per tal que puguin fer la seva feina de forma més còmoda i segura.