Reis 2022

​La il·lusió torna a Terrassa amb la Cavalcada dels Reis

Centenars de famílies han rebut a Melcior, Gaspar i Baltasar que enguany han estrenat vestits

per Anna Mira, Terrassa, Catalunya | 5 de gener de 2022 a les 21:22 |
Arribada dels Reis d'Orient a Terrassa. | Anna Mira
Després d'un any sense Cavalcada de Reis per la pandèmia de la Covid-19, enguany, els Reis d'Orient s'han tornat a passejar pels principals carrers de Terrassa. Tot i que les dades de la pandèmia no afluixen, Melcior, Gaspar i Baltasar, han volgut transmetre il·lusió i bones esperances per aquest 2022.

Quan faltaven pocs minuts per les cinc de la tarda, l'helicòpter dels Reis d'Orient ha aterrat al camp de futbol municipal de la Maurina on centenars de famílies els esperaven emocionats. Després d'una primera benvinguda, Ses Majestats -que enguany han estrenat vestits- s'han traslladat al centre de la ciutat des d'on ha sortit la Cavalcada.

 
Han estat molts els que no s'han volgut perdre aquesta rua que ha finalitzat al Raval de Montserrat on l'alcalde, Jordi Ballart, ha entregat la vara de la ciutat perquè els Reis puguin entrar a totes les llars de la ciutat. Durant la Cavalcada s'ha demanat a la gent evitar les aglomeracions a l'hora de recollir caramels, que s'han llençat i repartit a tots els racons. Com ja es va anunciar, els Reis i els patges han portat mascareta en tot moment.


Ballart ha demanat als tres Reis que aquest any reparteixin alegria "però també un missatge d'amor, solidaritat i esperança perquè aquest 2022 puguem deixar enrere la pandèmia". L'alcalde ha afegit que aquest ha estat un any "difícil" però que els més petits han estat l'exemple de responsabilitat i fortalesa. La benvinguda de Ses Majestats ha conclòs amb un espectacle pirotècnic a les portes de l'Ajuntament de la ciutat.

FOTOS Cavalcada de Reis

 

Participació